Welkom!

Welkom op Efkes Weg!

Ik ben Elia, de reiziger/schrijfster/blogster achter Efkes Weg. Sinds ik in 2014 begon te werken, probeer ik ook veel te reizen. Mede daardoor kwam ik op het plan om voor ik 30 word, op elk continent geweest te zijn. Omdat het er koud is en er (in mijn hoofd) weinig te zien is buiten sneeuw en ijslandschappen, tel ik Antarctica eventjes niet mee als continent.

Omdat al dat reizen wel oké leek te lukken, heb ik er meteen de “30 before 30” aangehangen: in minstens 30 landen komen voor ik 30 ben. Voorlopig zit ik goed op schema!

Natuurlijk verzamel je een heel deel reisverhalen door zoveel onderweg te zijn. En deze verhalen deel ik graag met jullie op efkesweg.com!

eliaa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: