Namibië in 5 foto’s

Namibië, het land waar ik heen wou sinds ik als kind “De Himbagodin” van de Kiekeboes las. Het land waar ik mijn eerste kennismaking met sub Sahara Afrika had, en waar ik stiekem ook een beetje verliefd op ben geworden.

Er volgen sowieso nog blogposts over het hele verloop van de reis etc, maar hier deel ik al graag 5 foto’s van hoogtepunten uit de reis. Eén absoluut hoogtepunt kiezen kan ik niet, tot deze 5 komen was al een hele opgave…

DSC_0150
Vliegen over Sossusvlei en de woestijn
DSC_0839
Een leeuwin rust uit naast een oryx die ze eerder gevangen heeft in het Etosha National Park.
DSC_0376
Zonsondergang in Swakopmund
DSC_0035
Na lang klimmen oven op Big Daddy, met een magnifiek uitzicht
DSC_0712
De kinderen van de Damara stam, die nog nooit een opblaasbare flamingo zagen maar dolle pret hadden met onze Babs.

Binnenkort volgt er meer, stay tuned!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: