Byebye 2017, hallo 2018

2017, wat een jaar was me dat!

Het was het jaar waarin ik Linda, een vriendin uit Kosovo, voor het eerst terug zag sinds de lagere school. Daarnaast was het ook het jaar van het verkeerde AirBnB appartement binnenlopen in Amsterdam, van in Namibië rondtrekken met een flashy opgeblazen flamingo, van in Marokko met een quad gaan rijden en geen woord kunnen uitbrengen bij de aanblik van Petra. Het jaar waarin ik één van m’n Franse vrienden voor de eerste keer eens in Frankrijk zag, en waarin ook de traditie van een weekendje Londen niet verbroken werd. Het jaar van leren dat de inwoners van Warschau superfier zijn op de opstand die ze verloren hebben, van rondlopen in een ’s nachts uitgestorven Qatar.

Daarnaast betekende 2017 ook de start van EfkesWeg, waar ik al dat soort avonturen kan delen en mensen hopelijk kan inspireren om de wereld te gaan ontdekken. Of jullie alvast wat kan amuseren met mijn verhalen.

Intussen is het al enkele dagen 2018. Een nieuw jaar, vol nieuwe kansen om de wereld te gaan ontdekken. In mijn hoofd is een nieuw jaar ook steeds een nieuwe start, met nieuwe in te plannen trips. Voorlopig krijgen enkel de komende maanden vorm, met volgende week een reis naar Lapland en in maart een weekend Londen op de planning. Verder weet ik nog niet waar het jaar me zal brengen, maar ik ben er alvast klaar voor.

Ik hoop alvast dat jullie ook komend jaar de blog blijven volgen, en wens ik jullie een heel erg fijn 2018 toe, met onvergetelijke momenten overal ter wereld!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: