HOERA, 2019!

2018 was me wat. ’t Hoge noorden en de meest zuidelijke stad ter wereld bezocht tijdens twee onvergetelijke reizen. Speciale quality time met m’n broer door samen in het donker te gaan dineren in Londen. Tapas steken in Madrid tot je geen jamon meer kan zien en voor het eerst één van de Baltische staten bezoeken. En nog wat weekendjes in Nederland, Duitsland en Porto tussendoor.

Veel indrukken, veel mooie momenten. Maar vooral: héél veel toffe mensen. Bij deze aan iedereen die erbij was, van Erik, de gids in Lapland die intussen z’n eigen bedrijf uit de grond heeft gestampt, tot de geweldige bende van in Patagonië: merci. Zonder jullie was het allemaal een pak minder sfeervol geweest!

En nu: tijd voor een cava’ke en 2019. Een jaar vol opties en nog niet te veel concrete plannen. Ideaal dus, laat de champagne maar knallen!

Tot volgend jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: